Advies over vloeronderhoud in Rotterdam

Het professioneel onderhouden van uw vloer is een taak voor een gespecialiseerd bedrijf. Als u niet goed weet waar u mee bezig bent, kunt u de vloer zelfs ernstig beschadigen. Schakel daarom Alblas Vloeren uit Rotterdam in voor vrijblijvend advies van een echte vloerenspecialist.

Onze experts kunnen u precies vertellen welk onderhoud het meest geschikt is voor uw vloer. Laminaat vereist immers een heel andere behandeling dan hout of kurk, en vloerbedekking valt niet te vergelijken met natuursteen of marmer. Goed onderhoud zorgt voor een langere levensduur en een mooier vloeroppervlak. Laat u daarom altijd goed adviseren!

Preventietips voor het behoud van uw vloer

In Rotterdam en in de hele regio Rotterdam vertellen wij u graag alles over vloeronderhoud. Onderhoud is echter niet de enige factor in het behoud van een mooie vloer! Ook de manier waarop u de vloer gebruikt, de omgeving en de manier van schoonmaken zijn bepalend voor de levensduur van uw vloer.

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren over welk materiaal geschikt is voor uw specifieke situatie en vertellen we u graag alles over het behoud van uw vloeren. We geven u handige preventietips om schade aan het vloeroppervlak te voorkomen, zodat uw vloer zo lang mogelijk mee gaat. Zo is het plaatsen van ‘Scratch No More’ glijders onder uw meubels noodzakelijk om uw vloer krasvrij te houden. Deze glijders voorkomen bovendien het lawaai van het verschuiven van stoelen.

Advies voor nieuwe vloer kopen

Wilt u weten welke vloer bij uw woning en uw smaak past? Wij geven u graag advies over een nieuwe vloer. Ook als u al een vloer heeft gekocht en advies over vloeren leggen wilt, staan we u bij.

Meer weten? Neem dan in Rotterdam en omgeving contact met ons op. Bel ons of vul het contactformulier in.