Renovatie van uw vloer in Rotterdam

Als uw vloer ernstig beschadigd is, is renovatie dé manier om uw vloer te kunnen behouden. Wellicht denkt u in dergelijke situaties dat het noodzakelijk is de vloer te laten vervangen. Een professionele vloerenspecialist beschikt echter over de juiste middelen voor het uitvoeren van renovaties. In de regio Rotterdam kunt u bij Alblas Vloeren terecht.

Het renoveren van vloeren voorkomt dat vervanging nodig is. Wij doen aan natuursteenrenovatie en houten vloerrenovatie. Een oude vloer met een vernieuwde look zorgt voor een frisse indruk en geeft een extra dimensie aan het vloeroppervlak. Wilt u weten of uw vloeren geschikt zijn voor renovatie? Onze specialisten komen in Rotterdam graag naar u toe om uw specifieke situatie te bekijken en vertellen u dan alles over de verschillende mogelijkheden.

renovatie vloer Rotterdam

Renovatie van verschillende vloeren

Misschien denkt u dat renovatie alleen geschikt is voor laminaat of houten vloeren. Dit is niet waar; ook voor andere materialen is renoveren goed mogelijk. In Rotterdam en in de omgeving van Rotterdam kunt u bij ons terecht voor:

  • Schuren en afwerken houten vloeren;
  • Slijpen en Polijsten natuursteen vloeren;
  • Traprenovatie;
  • Schuren en coaten industriële vloeren.

Het is belangrijk dat u bij renovatie goed weet waar u aan begint. Iedere vloer is uniek, wij inventariseren voorafgaand aan de renovatie dan ook altijd uw wensen als klant. Zo kunnen we zorgen dat het resultaat altijd naar uw wens is. Wilt u meer weten over natuursteen renovatie of vloeren afwerken of vloeren schuren? Neem dan in Rotterdam contact met ons op!