Laat uw linoleum en PVC vloeren renoveren

In overheidsgebouwen, zorginstellingen, winkels en bedrijven worden vaak gebruik gemaakt van linoleum en PVC vloeren. Deze vloeren staan bekend om hun slijtvaste karakter en gaan lang mee, mits het juist wordt onderhouden. De juiste bescherming en verzorging zorgt er voor dat de vloer mooi blijft. Enkele merken van linoleumvloeren die wij geregeld onderhouden zijn Forbo en Armstrong. Op het gebied van PVC vloeronderhoud werken wij vaak met Tarkett, Gerflor en M-Flor.

Laat in Rotterdam en in de omgeving van Rotterdam uw oude aangetaste vloeren renoveren en weer functioneel maken door Alblas Vloeren! Wij zorgen voor een egaal aanzicht en een slijtvaste en vuilbestendige vloer.

Onze werkwijze

Voor het renoveren van linoleum en PVC vloeren beginnen we met het verwijderen van oude beschermlagen, om vervolgens de vloer te matteren. Als laatste brengen wij PU Coating aan. De voordelen van PU Coating op een rijtje:

  • Minimaal 3-5 jaar een zeer slijtvaste bescherming van de vloer
  • Voldoet aan de eisen voor sportvloeren (DIN 18032)/chemische weerstand (DIN 68861 1B)/zweet en speeksel (DIN 51180)/geschiktheid voor speelgoed (DIN EN 71/3)
  • Matte uitstraling en hoge anti-slip waarde R10
  • Uitstekende bestendigheid tegen vuilaanhechting
  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Niet meer jaarlijks verslepen van uw meubilair
  • Met het juiste onderhoud bespaart u op de lange termijn
  • Een extreme bescherming van de vloer

PU coating

Laat u goed adviseren

Door de vloer met de juiste middelen te onderhouden, in samenhang met de juiste onderhoudsfrequentie, verlengt dit de levensduur van de vloer aanzienlijk. Hiervoor adviseren wij PU Reiniger voor de dagelijkse reiniging. Tevens bevelen wij aan om de juiste glijders te hanteren onder stoelen, tafels en dergelijke.

Onze specialisten uit Rotterdam beschikken over de juiste opleiding en voldoende ervaring om uw linoleum vloer of pvc vloer op juiste manier te renoveren. Laat u goed adviseren! Meer weten? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

merken Alblas