Onderhoud van harde vloeren

Harde vloeren worden vaak gekozen vanwege hun duurzaamheid, gemakkelijke onderhoud, weerstand tegen vervuiling en uitstraling. Voor harde vloeren is dagelijks onderhoud niet voldoende, het is voor het behoud van de vloer belangrijk om een periodiek-onderhoudsplan op te stellen waarin de extra onderhoudsbeurten staan. Alblas Vloeren is in de regio Rotterdam uw is specialist in het beschermen en onderhouden van alle soorten harde vloeren.

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met het onderhouden van harde vloeren. Met gebruik van moderne technieken en apparaten zorgen we ervoor dat uw vloeren de behandeling krijgen die ze verdienen. Dit verlengt niet alleen de levensduur van uw vloer aanzienlijk, maar draagt tevens bij aan de uitstraling van uw pand. Voor iedere soort vloer hebben we een passende oplossing, waarbij we rekening houden met de belastbaarheid, het doel en de omgeving van de vloer.

Verschillende soorten harde vloeren

Het onderhouden van harde vloeren is een vak apart: vrijwel alle harde vloeren hebben hun eigen specifieke kenmerken en hebben dus ook een specifieke behandeling nodig. Slecht onderhoud kan funest zijn voor uw vloer. In Rotterdam en in de wijde omgeving van Rotterdam kunt u ons bedrijf inschakelen voor het onderhoud van alle soorten harde vloeren, waaronder:

  • Gietvloeren
  • Grindtapijt
  • Epoxy vloeren
  • Stenen vloeren
  • Coating vloeren

Voor het behandelen van harde vloeren hebben wij een uiterst professioneel onderhoudsprogramma opgesteld. Wij zorgen ervoor dat uw vloeren lang mooi blijven en minimaal slijten.