Onderhoud van natuursteen en houten vloeren

Natuursteen en houten vloeren zijn prachtige vloeren waar u langdurig van kunt genieten. Vloeren van dit materiaal zien er echter al snel dof en verouderd uit, als ze niet regelmatig worden onderhouden. Alblas Vloeren uit Rotterdam is gespecialiseerd in het onderhoud van hout en natuursteen. Wij zorgen ervoor dat de duurzaamheid en het karakter van uw vloer optimaal tot zijn recht komen.

Als u in Rotterdam of in de omgeving van Rotterdam een beroep op ons doet voor het uitvoeren van vloeronderhoud, weet u zeker dat dit op professionele wijze gebeurt. Iedere vloer krijgt een specifieke behandeling door het gebruik van moderne technieken en methodieken. Onze medewerkers zijn in bezit van het diploma basisveiligheid VCA en beschikken over de kennis van afwerksoorten en afwerkvormen. Bovendien bieden wij u een onderhoudsplan voor periodiek onderhoud van uw natuursteen of houten vloer.

Verschillende behandelingen op het gebied van vloeronderhoud

Iedere vloer van natuursteen of hout heeft een eigen, specifiek karakter. Door het juiste onderhoud blijft de vloer mooi en representatief. Onze vloerspecialisten kunnen u alles vertellen over het onderhoud van houten vloeren en het onderhoud van natuursteen. We zijn u graag van dienst.