Onderhoud aan uw PVC vloer of vinyl vloer

Heeft u een PVC of een vinyl vloer en is uw vloer toe aan onderhoud? Schakel dan ons in Rotterdam en omgeving in. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij welke middelen we hiervoor moeten inzetten.

Na de installatie van uw vloer starten wij met planmatig onderhoud. Dit houdt in dat we uw vloer een basis reiniging geven. De vloer wordt met een neutraal reinigingsproduct en polijstende pads gereinigd. Daarnaast wrijven we de vloer op.

Vloerbescherming van uw vinyl of PVC vloer

Afhankelijk van de aard en het gebruik van de ruimte waarin de vloer zich bevindt kan er gekozen worden voor een beschermlaag. Bij ons kunt u kiezen uit kwalitatieve opties die uw vloer optimaal beschermen. Kies bijvoorbeeld uit:

  • Polymeer bescherming op PU basis
  • 2 componenten Poly Urethaan
  • Nano coating
  • Anti-Slip coating

Planmatig onderhoud van uw vloer

Het planmatig onderhoud zorgt ervoor dat uw vloer en de beschermlaag in conditie blijft. Hierdoor wordt slijtage tegengegaan en de levensduur van de vloer verlengd. Hiervoor zetten we verschillende methodes in. Zo kunnen we uw vloer machinaal reinigen, uw vloer onderhouden met een spraybehandeling en we kunnen uw vloer topcoaten.

Meer weten over onderhoud aan uw PVC vloer of vinyl vloer? Neem dan in Rotterdam en in de omgeving van Rotterdam contact met ons op. Wij staan voor u klaar.