010 - 798 89 02

Vloerspecialist nodig in Rotterdam?

Preventie van schade aan uw vloer in Rotterdam

Vloeronderhoud zorgt ervoor dat uw vloeren minder snel slijten, waardoor de levensduur wordt verlengd. Schade aan de vloer kan echter op allerlei manieren ontstaan en is niet altijd te herstellen. Zorg daarom voor goede maatregelen om schade te voorkomen. Wij informeren u in Rotterdam uitvoerig over goede preventie.

Ons bedrijf staat in de wijde omgeving van Rotterdam bekend als dé specialist in vloerenonderhoud. Onze experts hebben al vele vormen van schade voorbij zien komen. Zonde, en in sommige gevallen zelfs onherstelbaar. Wij weten dan ook als geen ander hoe belangrijk het is om uw vloeren zo goed mogelijk te beschermen. Voor tips omtrent preventie bent u bij ons aan het juiste adres.

Maatregelen om schade te voorkomen

Een kwaliteitsvloer is gefabriceerd om schade, zoals slijtage en krassen, zo veel mogelijk te voorkomen. U kunt zelf echter ook een aantal maatregelen treffen om uw vloeren zo veel mogelijk te beschermen tegen schade. Denk hierbij aan het plaatsen van ‘Scratch No More’ glijders onder uw meubilair en het plaatsen van goede matten bij iedere entree. Ook de manier waarop u de vloer schoonmaakt en de middelen waarmee u dit doet zijn bepalend voor de levensduur van uw vloer. Verkeerde schoonmaakmiddelen kunnen het vloeroppervlak onherstelbaar beschadigen. Wilt u meer handige preventietips? Neem in Rotterdam of in de omgeving van Rotterdam dan contact met ons op.

Ons werkgebied

Vlaardingen, Rotterdam, Schiedam, Delft, Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Haarlem, Leiden en omstreken.

Waarom kiest u voor ons?

  • Expert in houten vloeren
  • Flexibele instelling
  • Man van zijn woord

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 010 - 798 89 02.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Houten vloeren leggen
  • Laminaat leggen
  • Vloeronderhoud
  • Vloerrenovatie
  • Vloeradvies

Werkgebied

Vlaardingen, Rotterdam, Schiedam, Delft, Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Haarlem, Leiden en omstreken.

Hoofdvestiging