0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Vloerenspecialist Rotterdam
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een vloerenspecialist in Rotterdam?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Rotterdam

Preventie van schade aan uw vloer in Rotterdam

Vloeronderhoud zorgt ervoor dat uw vloeren minder snel slijten, waardoor de levensduur wordt verlengd. Schade aan de vloer kan echter op allerlei manieren ontstaan en is niet altijd te herstellen. Zorg daarom voor goede maatregelen om schade te voorkomen. Wij informeren u in Rotterdam uitvoerig over goede preventie.

Ons bedrijf staat in de wijde omgeving van Rotterdam bekend als dé specialist in vloerenonderhoud. Onze experts hebben al vele vormen van schade voorbij zien komen. Zonde, en in sommige gevallen zelfs onherstelbaar. Wij weten dan ook als geen ander hoe belangrijk het is om uw vloeren zo goed mogelijk te beschermen. Voor tips omtrent preventie bent u bij ons aan het juiste adres.

Maatregelen om schade te voorkomen

Een kwaliteitsvloer is gefabriceerd om schade, zoals slijtage en krassen, zo veel mogelijk te voorkomen. U kunt zelf echter ook een aantal maatregelen treffen om uw vloeren zo veel mogelijk te beschermen tegen schade. Denk hierbij aan het plaatsen van ‘Scratch No More’ glijders onder uw meubilair en het plaatsen van goede matten bij iedere entree. Ook de manier waarop u de vloer schoonmaakt en de middelen waarmee u dit doet zijn bepalend voor de levensduur van uw vloer. Verkeerde schoonmaakmiddelen kunnen het vloeroppervlak onherstelbaar beschadigen. Wilt u meer handige preventietips? Neem in Rotterdam of in de omgeving van Rotterdam dan contact met ons op.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Rotterdam en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606