0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Vloerenspecialist Rotterdam
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een vloerenspecialist in Rotterdam?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Rotterdam

Vloer lakken in Rotterdam

Een houten vloer kan op verschillende manieren afgewerkt worden. De populairste afwerkingsmethoden zijn oliën en lakken. Vooral grote gezinnen kiezen voor een gelakte vloer. Het ziet er vaak strak uit en behoeft weinig onderhoud. Misschien heeft u bij een vriendin of op het internet een mooie vloer gezien die u ook graag in uw huis wilt laten leggen. Een vloerenspecialist kan u helpen bij uw keuze. de door ons aangedragen professional luistert graag naar uw ideeën en geven u op basis daarvan een impressie van wat er allemaal mogelijk is.

Voordelen vloer lakken

Waarom zou u kiezen voor lakken en niet voor een andere vloerafwerking? Dit is volledig afhankelijk van uw smaak, maar ook vooral van uw situatie en de manier waarop de vloer gebruikt gaat worden. Heeft u bijvoorbeeld een groot gezin of een hond? Of wilt u vloerverwarming gaan leggen? Wanneer u de vloer intensief gaat gebruiken, dan is lak geschikt. Lak zorgt voor een harde laag op de vloer en biedt dus de beste bescherming. Vloerverwarming is daarentegen niet geschikt in combinatie met parketlak. De lak zal barsten door de hoge temperatuur van het hout. Al deze aspecten spelen dus een rol wanneer u een keuze gaat maken voor een afwerking voor uw vloer. Wellicht helpen de volgende voordelen van vloer lakken u verder met uw keuze.

 • Lak is beschikbaar in hoogglans, maar ook in zijde-glans en mat.
 • Een gelakte vloer heeft een levensduur van 8 tot 12 jaar.
 • Een gelakte vloer heeft weinig onderhoud nodig.
 • Houten vloer schuren en lakken

  Heeft uw houten vloer of uw parketvloer zijn beste tijd wel gehad? Overweeg een vloerenspecialist in te schakelen die u informeert over de mogelijkheden voor renovatie van uw vloer. Het is in de meeste gevallen namelijk niet nodig om een nieuwe vloer aan te schaffen. U kunt uw parketvloer opknappen door de vloer te laten schuren en opnieuw te laten lakken. Krassen en beschadigingen zullen eraf geschuurd worden en door een nieuwe laklaag ziet uw vloer er weer als nieuw uit. Dit is het mooie van lak. Het beschermt uw vloer volledig. Wanneer de laklaag is beschadigd of verkleurd kunt u op deze manier heel gemakkelijk uw vloer renoveren.

  Specialist in vloeren lakken

  U kunt ervoor kiezen een onbehandelde vloer aan te schaffen die u zelf lakt of door een specialist laat lakken. Een houten vloer kan ook afgewerkt opgeleverd worden. Is uw oog gevallen op een mooie eikenhouten vloer of juist op een kersenhouten vloer? Of wilt u uw huidige vloer opnieuw laten lakken? de door ons aangedragen professional helpt u graag.

  Service

  Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

  We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

  Matchmaker

  Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

  Werkgebied

  De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Rotterdam en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

  Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

  Offerte aanvragen

  Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  shortcodeCommand = [bono_form]

  Over Allfree

  Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

  Werkgebied

  Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

  Hoofdvestiging

  Allfree BV
  Nieuwe Boteringestraat 28
  9712 PM Groningen
  Telefoon 0800-2553733
  [email protected]
  www.allfree.nl
  KVK 02068857
  BTW NL811243606