085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Rotterdam?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Rotterdam

Vloer lakken in Rotterdam

Een houten vloer kan op verschillende manieren afgewerkt worden. De populairste afwerkingsmethoden zijn oliën en lakken. Vooral grote gezinnen kiezen voor een gelakte vloer. Het ziet er vaak strak uit en behoeft weinig onderhoud. Misschien heeft u bij een vriendin of op het internet een mooie vloer gezien die u ook graag in uw huis wilt laten leggen. Een vloerenspecialist kan u helpen bij uw keuze. de door ons aangedragen professional luistert graag naar uw ideeën en geven u op basis daarvan een impressie van wat er allemaal mogelijk is.

Voordelen vloer lakken

Waarom zou u kiezen voor lakken en niet voor een andere vloerafwerking? Dit is volledig afhankelijk van uw smaak, maar ook vooral van uw situatie en de manier waarop de vloer gebruikt gaat worden. Heeft u bijvoorbeeld een groot gezin of een hond? Of wilt u vloerverwarming gaan leggen? Wanneer u de vloer intensief gaat gebruiken, dan is lak geschikt. Lak zorgt voor een harde laag op de vloer en biedt dus de beste bescherming. Vloerverwarming is daarentegen niet geschikt in combinatie met parketlak. De lak zal barsten door de hoge temperatuur van het hout. Al deze aspecten spelen dus een rol wanneer u een keuze gaat maken voor een afwerking voor uw vloer. Wellicht helpen de volgende voordelen van vloer lakken u verder met uw keuze.

 • Lak is beschikbaar in hoogglans, maar ook in zijde-glans en mat.
 • Een gelakte vloer heeft een levensduur van 8 tot 12 jaar.
 • Een gelakte vloer heeft weinig onderhoud nodig.
 • Houten vloer schuren en lakken

  Heeft uw houten vloer of uw parketvloer zijn beste tijd wel gehad? Overweeg een vloerenspecialist in te schakelen die u informeert over de mogelijkheden voor renovatie van uw vloer. Het is in de meeste gevallen namelijk niet nodig om een nieuwe vloer aan te schaffen. U kunt uw parketvloer opknappen door de vloer te laten schuren en opnieuw te laten lakken. Krassen en beschadigingen zullen eraf geschuurd worden en door een nieuwe laklaag ziet uw vloer er weer als nieuw uit. Dit is het mooie van lak. Het beschermt uw vloer volledig. Wanneer de laklaag is beschadigd of verkleurd kunt u op deze manier heel gemakkelijk uw vloer renoveren.

  Specialist in vloeren lakken

  U kunt ervoor kiezen een onbehandelde vloer aan te schaffen die u zelf lakt of door een specialist laat lakken. Een houten vloer kan ook afgewerkt opgeleverd worden. Is uw oog gevallen op een mooie eikenhouten vloer of juist op een kersenhouten vloer? Of wilt u uw huidige vloer opnieuw laten lakken? de door ons aangedragen professional helpt u graag.

  Service

  Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

  Matchmaker

  Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

  Werkgebied

  De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

  Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

  Offerte aanvragen

  Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  shortcodeCommand = [bono_form]

  Over Allfree

  Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
  Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
  De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

  Werkgebied

  Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
  Ook voor een vloeren die werkzaam is in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

  Hoofdvestiging

  Allfree BV
  Nieuwe Boteringestraat 28
  9712 PM Groningen
  Telefoon 0800-2553733
  info@allfree.nl
  www.allfree.nl
  KVK 02068857
  BTW NL811243606