010 - 798 89 02

Vloerspecialist nodig in Rotterdam?

Vloer lakken in Rotterdam

Een houten vloer kan op verschillende manieren afgewerkt worden. De populairste afwerkingsmethoden zijn oliën en lakken. Vooral grote gezinnen kiezen voor een gelakte vloer. Het ziet er vaak strak uit en behoeft weinig onderhoud. Misschien heeft u bij een vriendin of op het internet een mooie vloer gezien die u ook graag in uw huis wilt laten leggen. Een vloerenspecialist kan u helpen bij uw keuze. De vakman luistert graag naar uw ideeën en geven u op basis daarvan een impressie van wat er allemaal mogelijk is.

Voordelen vloer lakken

Waarom zou u kiezen voor lakken en niet voor een andere vloerafwerking? Dit is volledig afhankelijk van uw smaak, maar ook vooral van uw situatie en de manier waarop de vloer gebruikt gaat worden. Heeft u bijvoorbeeld een groot gezin of een hond? Of wilt u vloerverwarming gaan leggen? Wanneer u de vloer intensief gaat gebruiken, dan is lak geschikt. Lak zorgt voor een harde laag op de vloer en biedt dus de beste bescherming. Vloerverwarming is daarentegen niet geschikt in combinatie met parketlak. De lak zal barsten door de hoge temperatuur van het hout. Al deze aspecten spelen dus een rol wanneer u een keuze gaat maken voor een afwerking voor uw vloer. Wellicht helpen de volgende voordelen van vloer lakken u verder met uw keuze.

 • Lak is beschikbaar in hoogglans, maar ook in zijde-glans en mat.
 • Een gelakte vloer heeft een levensduur van 8 tot 12 jaar.
 • Een gelakte vloer heeft weinig onderhoud nodig.
 • Houten vloer schuren en lakken

  Heeft uw houten vloer of uw parketvloer zijn beste tijd wel gehad? Overweeg een vloerenspecialist in te schakelen die u informeert over de mogelijkheden voor renovatie van uw vloer. Het is in de meeste gevallen namelijk niet nodig om een nieuwe vloer aan te schaffen. U kunt uw parketvloer opknappen door de vloer te laten schuren en opnieuw te laten lakken. Krassen en beschadigingen zullen eraf geschuurd worden en door een nieuwe laklaag ziet uw vloer er weer als nieuw uit. Dit is het mooie van lak. Het beschermt uw vloer volledig. Wanneer de laklaag is beschadigd of verkleurd kunt u op deze manier heel gemakkelijk uw vloer renoveren.

  Specialist in vloeren lakken

  U kunt ervoor kiezen een onbehandelde vloer aan te schaffen die u zelf lakt of door een specialist laat lakken. Een houten vloer kan ook afgewerkt opgeleverd worden. Is uw oog gevallen op een mooie eikenhouten vloer of juist op een kersenhouten vloer? Of wilt u uw huidige vloer opnieuw laten lakken? De vakman helpt u graag.

  Ons werkgebied

  Vlaardingen, Rotterdam, Schiedam, Delft, Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Haarlem, Leiden en omstreken.

  Waarom kiest u voor ons?

  • Expert in houten vloeren
  • Flexibele instelling
  • Man van zijn woord

  Maak een afspraak

  Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 010 - 798 89 02.

  Offerte aanvragen

  Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  shortcodeCommand = [bono_form]

  Diensten

  • Houten vloeren leggen
  • Laminaat leggen
  • Vloeronderhoud
  • Vloerrenovatie
  • Vloeradvies

  Werkgebied

  Vlaardingen, Rotterdam, Schiedam, Delft, Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Haarlem, Leiden en omstreken.

  Hoofdvestiging