0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Vloerenspecialist Rotterdam
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een vloerenspecialist in Rotterdam?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Rotterdam

Vloer oliën in Rotterdam

Naast lakken is het ook mogelijk uw vloer te oliën. Het oliën van een vloer is sinds jaar en dag een populaire methode om een houten vloer te beschermen tegen vocht en vuil is oliën. Niet alleen vloeren, maar ook andere houten meubels worden vaak afgewerkt met olie. Wilt u meer weten over olie en hoe het vloer oliën in zijn werk gaat? Hieronder leggen wij het voor u uit.

Het product: olie voor houten vloer

In tegenstelling tot lak, dat op het hout blijft liggen, trekt olie juist in het hout. Het versterkt het hout, biedt bescherming tegen vocht en maakt het hout slijtvast. Olie is een natuurlijk product. Kiest u voor olie, dan maakt u een milieubewuste keuze. U kunt kiezen voor een neutrale olie, een olie met een kleur of bijvoorbeeld een hardwaxolie. Met neutrale olie behoudt u de oorspronkelijke kleur van het hout. Hardwaxolie trekt niet volledig in de vloer, waardoor dus een klein beschermlaagje op de vloer ontstaat. Wij maken graag gebruik van kwalitatief hoogwaardige oliën die zorgen voor een langdurig resultaat.

Werkwijze oliën houten vloer

Voordat de vloer in de olie gezet wordt, moet alles stofvrij gemaakt worden. Daarnaast moeten oneffenheden, zoals noesten, gevuld worden, zodat olie zich niet ophoopt. De olie kan vervolgens op verschillende manieren op het hout worden aangebracht. Het belangrijkste is dat de olie gelijkmatig wordt aangebracht. Wanneer de olie niet goed wordt uitgespreid, dan kunnen er namelijk kleurverschillen ontstaan. Na het aanbrengen van de olie moet de olie goed ingewreven worden. Met het inwrijven van de olie wordt ook duidelijk waar nog wat meer olie nodig is. Op plekken waar moeilijk bij te komen is kan de olie met de hand ingewreven worden. Een boenmachine helpt ons grote oppervlaktes te behandelen. Gaat u zelf aan de slag met een katoenen doek? Laat de doeken goed drogen. Doeken met olie zijn namelijk licht ontvlambaar wanneer ze opgepropt blijven liggen.

Vloer in de olie laten zetten

Waagt u zich niet aan deze klus? Wanneer u niet bekend bent met het afwerken van vloeren, dan moet u inderdaad heel wat uitzoeken. de door ons aangedragen professional helpt u graag in Rotterdam en omgeving. Wij helpen u bij nieuw parket oliën, maar ook bij een oude vloer die bijgewerkt moet worden. Olie is een mooi product en wij werken er graag mee. Bovendien delen wij onze kennis graag. Neem gerust contact met ons op indien u vragen heeft. U kunt bellen naar 0800 255 3733 of via het contactformulier contact opnemen.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Rotterdam en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606