0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Vloerenspecialist Rotterdam
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een vloerenspecialist in Rotterdam?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Rotterdam

Vloerafwerking in Rotterdam

Hout is een mooi product dat op verschillende manieren bewerkt kan worden. Onbehandelde houten planken zijn niet beschermd tegen vocht en vuil en indien u uw vloer hiertegen wilt beschermen, dan kunt u de planken laten afwerken. Houten planken worden niet vaak onbehandeld gelegd. Onbehandeld hout is erg lastig schoon te maken en dus niet erg praktisch. Wilt u onbehandelde houten planken zelf afwerken met een lak of olie? Dit is mogelijk. Sommige planken worden afgewerkt geleverd, maar u kunt er ook voor kiezen onbehandelde planken te kopen en die zelf te leggen en af te werken. Mocht u het toch niet zien zitten, dan kunt u altijd een vloerenspecialist inschakelen om voor u de vloer te leggen en te behandelen.

Afwerking houten vloeren

Er zijn vier manieren om uw vloer af te werken. Een traditionele vloerafwerking is de afwerking met was. Deze methode wordt inmiddels bijna nooit meer gebruikt, vanwege de betere opties die er beschikbaar zijn. De twee meest gebruikte methodes zijn lakken en oliën. Olie beschermt het hout op een hele andere manier dan lak. Olie trekt in het hout. Zodra het hout geen olie meer opneemt is het hout verzadigd en goed beschermd tegen vocht en vuil. Lak trekt niet in het hout maar blijft op het hout liggen. Het vormt dus een beschermlaag. Gelakte vloeren zijn makkelijker te onderhouden dan geoliede vloeren. Geoliede vloeren moeten namelijk periodiek worden behandeld met onderhoudsolie. Wat makkelijker is aan olie, is dat de geoliede vloer plaatselijk is bij te werken. Gelakte vloeren moeten in het geheel hersteld worden. Ten slotte kunt u kiezen voor een combinatie van olie en lak: olie hardwax. Deze afwerking lijkt het meest op lak, echter is de beschermlaag iets zachter. Dit maakt het gevoeliger voor slijtage, maar ook makkelijker te vernieuwen.

Specialist afwerking houten vloer

Welke vloerafwerking is geschikt? Dit is volledig afhankelijk van uw wensen en de manier waarop de vloer gebruikt gaat worden. Lak hoeft minder frequent onderhouden te worden en biedt een sterke beschermlaag. Lak is dus praktisch wanneer u een groot gezin of huisdieren heeft. Met olie behoudt u daarentegen meer de oorspronkelijke uitstraling van het hout. Bent u er nog niet uit en heeft u nog vragen? Bel gerust naar 0800 255 3733 of neem contact op via het contactformulier. In de hele regio Rotterdam staat de door ons aangedragen professional voor u klaar.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Rotterdam en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606