085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Rotterdam?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Rotterdam

Vloerafwerking in Rotterdam

Hout is een mooi product dat op verschillende manieren bewerkt kan worden. Onbehandelde houten planken zijn niet beschermd tegen vocht en vuil en indien u uw vloer hiertegen wilt beschermen, dan kunt u de planken laten afwerken. Houten planken worden niet vaak onbehandeld gelegd. Onbehandeld hout is erg lastig schoon te maken en dus niet erg praktisch. Wilt u onbehandelde houten planken zelf afwerken met een lak of olie? Dit is mogelijk. Sommige planken worden afgewerkt geleverd, maar u kunt er ook voor kiezen onbehandelde planken te kopen en die zelf te leggen en af te werken. Mocht u het toch niet zien zitten, dan kunt u altijd een vloerenspecialist inschakelen om voor u de vloer te leggen en te behandelen.

Afwerking houten vloeren

Er zijn vier manieren om uw vloer af te werken. Een traditionele vloerafwerking is de afwerking met was. Deze methode wordt inmiddels bijna nooit meer gebruikt, vanwege de betere opties die er beschikbaar zijn. De twee meest gebruikte methodes zijn lakken en oliën. Olie beschermt het hout op een hele andere manier dan lak. Olie trekt in het hout. Zodra het hout geen olie meer opneemt is het hout verzadigd en goed beschermd tegen vocht en vuil. Lak trekt niet in het hout maar blijft op het hout liggen. Het vormt dus een beschermlaag. Gelakte vloeren zijn makkelijker te onderhouden dan geoliede vloeren. Geoliede vloeren moeten namelijk periodiek worden behandeld met onderhoudsolie. Wat makkelijker is aan olie, is dat de geoliede vloer plaatselijk is bij te werken. Gelakte vloeren moeten in het geheel hersteld worden. Ten slotte kunt u kiezen voor een combinatie van olie en lak: olie hardwax. Deze afwerking lijkt het meest op lak, echter is de beschermlaag iets zachter. Dit maakt het gevoeliger voor slijtage, maar ook makkelijker te vernieuwen.

Specialist afwerking houten vloer

Welke vloerafwerking is geschikt? Dit is volledig afhankelijk van uw wensen en de manier waarop de vloer gebruikt gaat worden. Lak hoeft minder frequent onderhouden te worden en biedt een sterke beschermlaag. Lak is dus praktisch wanneer u een groot gezin of huisdieren heeft. Met olie behoudt u daarentegen meer de oorspronkelijke uitstraling van het hout. Bent u er nog niet uit en heeft u nog vragen? Bel gerust naar 085 - 106 1600 of neem contact op via het contactformulier. In de hele regio Rotterdam staat de door ons aangedragen professional voor u klaar.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606