010 - 798 89 02

Vloerspecialist nodig in Rotterdam?

Vloer renovatie in Rotterdam

Als uw vloer ernstig beschadigd is, is renovatie dé manier om uw vloer te kunnen behouden. Wellicht denkt u in dergelijke situaties dat het noodzakelijk is de vloer te laten vervangen. Een professionele vloerenspecialist beschikt echter over de juiste middelen voor het uitvoeren van renovaties. In de regio Rotterdam kunt u bij De vakman terecht.

Het renoveren van vloeren voorkomt dat vervanging nodig is. Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van houten vloeren. Een oude vloer met een vernieuwde look zorgt voor een frisse indruk en geeft een extra dimensie aan het vloeroppervlak. Hieronder ziet u hoe wij een oude versleten vloer hebben gerenoveerd.

versleten vloer gerenoveerde vloer

Wilt u weten of uw vloer geschikt is voor renovatie? Onze specialisten komen in Rotterdam graag naar u toe om uw specifieke situatie te bekijken en vertellen u dan alles over de verschillende mogelijkheden.

Houten vloer renoveren

Het mooie van hout is dat het goed is te renoveren. Dit maakt het product erg duurzaam. Een houten vloer kan bij goed onderhoud en professionele renovatie wel 40 jaar of langer meegaan. Wilt u uw parket renoveren, maar weet u niet zeker of uw houten vloer geschikt is voor renovatie? Iedere vloer is uniek, wij inventariseren voorafgaand aan de renovatie dan ook altijd uw wensen als klant. Zo kunnen we zorgen dat het resultaat altijd naar uw wens is.

Vloer renovatie bestaat meestal uit het schuren en opnieuw afwerken van de vloer. Door een klein laagje van de planken af te schuren komt een nieuwe verse laag hout tevoorschijn die vervolgens met een product naar wens afgewerkt kan worden. Eventueel worden ernstiger beschadigde delen van de vloer vervangen. Neem gerust contact met ons op indien u meer wilt weten of een afspraak wilt maken.

Ons werkgebied

Vlaardingen, Rotterdam, Schiedam, Delft, Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Haarlem, Leiden en omstreken.

Waarom kiest u voor ons?

  • Expert in houten vloeren
  • Flexibele instelling
  • Man van zijn woord

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 010 - 798 89 02.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Houten vloeren leggen
  • Laminaat leggen
  • Vloeronderhoud
  • Vloerrenovatie
  • Vloeradvies

Werkgebied

Vlaardingen, Rotterdam, Schiedam, Delft, Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Haarlem, Leiden en omstreken.

Hoofdvestiging