0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Vloerenspecialist Rotterdam
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een vloerenspecialist in Rotterdam?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Rotterdam

Vloer renovatie in Rotterdam

Als uw vloer ernstig beschadigd is, is renovatie dé manier om uw vloer te kunnen behouden. Wellicht denkt u in dergelijke situaties dat het noodzakelijk is de vloer te laten vervangen. Een professionele vloerenspecialist beschikt echter over de juiste middelen voor het uitvoeren van renovaties. In de regio Rotterdam kunt u bij de door ons aangedragen professional terecht.

Het renoveren van vloeren voorkomt dat vervanging nodig is. Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van houten vloeren. Een oude vloer met een vernieuwde look zorgt voor een frisse indruk en geeft een extra dimensie aan het vloeroppervlak. Hieronder ziet u hoe wij een oude versleten vloer hebben gerenoveerd.

versleten vloer gerenoveerde vloer

Wilt u weten of uw vloer geschikt is voor renovatie? Onze specialisten komen in Rotterdam graag naar u toe om uw specifieke situatie te bekijken en vertellen u dan alles over de verschillende mogelijkheden.

Houten vloer renoveren

Het mooie van hout is dat het goed is te renoveren. Dit maakt het product erg duurzaam. Een houten vloer kan bij goed onderhoud en professionele renovatie wel 40 jaar of langer meegaan. Wilt u uw parket renoveren, maar weet u niet zeker of uw houten vloer geschikt is voor renovatie? Iedere vloer is uniek, wij inventariseren voorafgaand aan de renovatie dan ook altijd uw wensen als klant. Zo kunnen we zorgen dat het resultaat altijd naar uw wens is.

Vloer renovatie bestaat meestal uit het schuren en opnieuw afwerken van de vloer. Door een klein laagje van de planken af te schuren komt een nieuwe verse laag hout tevoorschijn die vervolgens met een product naar wens afgewerkt kan worden. Eventueel worden ernstiger beschadigde delen van de vloer vervangen. Neem gerust contact met ons op indien u meer wilt weten of een afspraak wilt maken.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Rotterdam en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606