085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Rotterdam?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Rotterdam

Vloer renovatie in Rotterdam

Als uw vloer ernstig beschadigd is, is renovatie dé manier om uw vloer te kunnen behouden. Wellicht denkt u in dergelijke situaties dat het noodzakelijk is de vloer te laten vervangen. Een professionele vloerenspecialist beschikt echter over de juiste middelen voor het uitvoeren van renovaties. In de regio Rotterdam kunt u bij de door ons aangedragen professional terecht.

Het renoveren van vloeren voorkomt dat vervanging nodig is. Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van houten vloeren. Een oude vloer met een vernieuwde look zorgt voor een frisse indruk en geeft een extra dimensie aan het vloeroppervlak. Hieronder ziet u hoe wij een oude versleten vloer hebben gerenoveerd.

versleten vloer gerenoveerde vloer

Wilt u weten of uw vloer geschikt is voor renovatie? Onze specialisten komen in Rotterdam graag naar u toe om uw specifieke situatie te bekijken en vertellen u dan alles over de verschillende mogelijkheden.

Houten vloer renoveren

Het mooie van hout is dat het goed is te renoveren. Dit maakt het product erg duurzaam. Een houten vloer kan bij goed onderhoud en professionele renovatie wel 40 jaar of langer meegaan. Wilt u uw parket renoveren, maar weet u niet zeker of uw houten vloer geschikt is voor renovatie? Iedere vloer is uniek, wij inventariseren voorafgaand aan de renovatie dan ook altijd uw wensen als klant. Zo kunnen we zorgen dat het resultaat altijd naar uw wens is.

Vloer renovatie bestaat meestal uit het schuren en opnieuw afwerken van de vloer. Door een klein laagje van de planken af te schuren komt een nieuwe verse laag hout tevoorschijn die vervolgens met een product naar wens afgewerkt kan worden. Eventueel worden ernstiger beschadigde delen van de vloer vervangen. Neem gerust contact met ons op indien u meer wilt weten of een afspraak wilt maken.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606