085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Rotterdam?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Rotterdam

Vloer schuren in Rotterdam

Heeft u een mooie houten vloer in uw woning liggen? Na een aantal jaren zult u merken dat de vloer er valer uit gaat zien. De vloer kan gaan verkleuren, maar ook krassen en andere beschadigingen worden beter zichtbaar. Een doorleefde vloer kan mooi zijn, maar op een gegeven moment wilt u misschien weer een frisse en strakke vloer. Een houten vloer kan gelukkig goed gerenoveerd worden. Met een schuurmachine kan de vloer gelijkmatig worden geschuurd. Door middel van schuren kunnen beschadigingen en andere oneffenheden worden verwijderd. Een verse en egale laag hout komt tevoorschijn die vervolgens weer afgewerkt kan worden. Zie hieronder hoe een totaal nieuwe vloer wordt gerealiseerd.

vloer schuren gerenoveerde vloer

Weet u niet of vloer schuren nodig is? Wij vertellen u graag meer.

Wanneer vloer schuren?

Vloeren die intensief gebruikt worden hebben andere zorg nodig dan vloeren die bijna nooit belopen worden. Heeft u kinderen en huisdieren? Dan zal de vloer eerder toe zijn aan renovatie. Vooral de meest belopen plekken, zoals bij de deur, zullen slijtage vertonen. Zodra de beschermlaag eraf gesleten is zal de vloer ook sneller beschadigd raken. Hoe snel uw vloer toe is aan renovatie hangt ook af aan het onderhoud van de vloer. Zorgt u er altijd voor dat uw vloer schoon is? Behandelt u uw gelakte vloer regelmatig met een polish en uw geoliede vloer met een onderhoudsolie? Dan zal uw vloer na 5 jaar nog glanzen. Ten slotte is het schuren ook nog afhankelijk van het type vloer. Lamel parket schuren is geen probleem, maar bij lamelparket wordt een zeer klein laagje hout afgeschuurd. Een massief houten vloer kan vaker en grover geschuurd worden.

Opknapbeurt vloer

Wilt u uw vloer schuren en oliën of schuren en lakken? Na het stofvrij schuren werken wij uw vloer met een door u gekozen olie of lak af. Ook andere methoden voor vloerafwerking voeren wij uit. Heeft u vragen naar aanleiding van deze informatie of wilt u een afspraak maken? Laat het ons weten. In de hele omgeving van Rotterdam staan wij voor u klaar.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606