0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Vloerenspecialist Rotterdam
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een vloerenspecialist in Rotterdam?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Rotterdam

Vloer schuren in Rotterdam

Heeft u een mooie houten vloer in uw woning liggen? Na een aantal jaren zult u merken dat de vloer er valer uit gaat zien. De vloer kan gaan verkleuren, maar ook krassen en andere beschadigingen worden beter zichtbaar. Een doorleefde vloer kan mooi zijn, maar op een gegeven moment wilt u misschien weer een frisse en strakke vloer. Een houten vloer kan gelukkig goed gerenoveerd worden. Met een schuurmachine kan de vloer gelijkmatig worden geschuurd. Door middel van schuren kunnen beschadigingen en andere oneffenheden worden verwijderd. Een verse en egale laag hout komt tevoorschijn die vervolgens weer afgewerkt kan worden. Zie hieronder hoe een totaal nieuwe vloer wordt gerealiseerd.

vloer schuren gerenoveerde vloer

Weet u niet of vloer schuren nodig is? Wij vertellen u graag meer.

Wanneer vloer schuren?

Vloeren die intensief gebruikt worden hebben andere zorg nodig dan vloeren die bijna nooit belopen worden. Heeft u kinderen en huisdieren? Dan zal de vloer eerder toe zijn aan renovatie. Vooral de meest belopen plekken, zoals bij de deur, zullen slijtage vertonen. Zodra de beschermlaag eraf gesleten is zal de vloer ook sneller beschadigd raken. Hoe snel uw vloer toe is aan renovatie hangt ook af aan het onderhoud van de vloer. Zorgt u er altijd voor dat uw vloer schoon is? Behandelt u uw gelakte vloer regelmatig met een polish en uw geoliede vloer met een onderhoudsolie? Dan zal uw vloer na 5 jaar nog glanzen. Ten slotte is het schuren ook nog afhankelijk van het type vloer. Lamel parket schuren is geen probleem, maar bij lamelparket wordt een zeer klein laagje hout afgeschuurd. Een massief houten vloer kan vaker en grover geschuurd worden.

Opknapbeurt vloer

Wilt u uw vloer schuren en oliën of schuren en lakken? Na het stofvrij schuren werken wij uw vloer met een door u gekozen olie of lak af. Ook andere methoden voor vloerafwerking voeren wij uit. Heeft u vragen naar aanleiding van deze informatie of wilt u een afspraak maken? Laat het ons weten. In de hele omgeving van Rotterdam staan wij voor u klaar.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Rotterdam en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606