010 - 798 89 02

Vloerspecialist nodig in Rotterdam?

Vloer schuren in Rotterdam

Heeft u een mooie houten vloer in uw woning liggen? Na een aantal jaren zult u merken dat de vloer er valer uit gaat zien. De vloer kan gaan verkleuren, maar ook krassen en andere beschadigingen worden beter zichtbaar. Een doorleefde vloer kan mooi zijn, maar op een gegeven moment wilt u misschien weer een frisse en strakke vloer. Een houten vloer kan gelukkig goed gerenoveerd worden. Met een schuurmachine kan de vloer gelijkmatig worden geschuurd. Door middel van schuren kunnen beschadigingen en andere oneffenheden worden verwijderd. Een verse en egale laag hout komt tevoorschijn die vervolgens weer afgewerkt kan worden. Zie hieronder hoe een totaal nieuwe vloer wordt gerealiseerd.

vloer schuren gerenoveerde vloer

Weet u niet of vloer schuren nodig is? Wij vertellen u graag meer.

Wanneer vloer schuren?

Vloeren die intensief gebruikt worden hebben andere zorg nodig dan vloeren die bijna nooit belopen worden. Heeft u kinderen en huisdieren? Dan zal de vloer eerder toe zijn aan renovatie. Vooral de meest belopen plekken, zoals bij de deur, zullen slijtage vertonen. Zodra de beschermlaag eraf gesleten is zal de vloer ook sneller beschadigd raken. Hoe snel uw vloer toe is aan renovatie hangt ook af aan het onderhoud van de vloer. Zorgt u er altijd voor dat uw vloer schoon is? Behandelt u uw gelakte vloer regelmatig met een polish en uw geoliede vloer met een onderhoudsolie? Dan zal uw vloer na 5 jaar nog glanzen. Ten slotte is het schuren ook nog afhankelijk van het type vloer. Lamel parket schuren is geen probleem, maar bij lamelparket wordt een zeer klein laagje hout afgeschuurd. Een massief houten vloer kan vaker en grover geschuurd worden.

Opknapbeurt vloer

Wilt u uw vloer schuren en oliën of schuren en lakken? Na het stofvrij schuren werken wij uw vloer met een door u gekozen olie of lak af. Ook andere methoden voor vloerafwerking voeren wij uit. Heeft u vragen naar aanleiding van deze informatie of wilt u een afspraak maken? Laat het ons weten. In de hele omgeving van Rotterdam staan wij voor u klaar.

Ons werkgebied

Vlaardingen, Rotterdam, Schiedam, Delft, Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Haarlem, Leiden en omstreken.

Waarom kiest u voor ons?

  • Expert in houten vloeren
  • Flexibele instelling
  • Man van zijn woord

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 010 - 798 89 02.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Houten vloeren leggen
  • Laminaat leggen
  • Vloeronderhoud
  • Vloerrenovatie
  • Vloeradvies

Werkgebied

Vlaardingen, Rotterdam, Schiedam, Delft, Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Haarlem, Leiden en omstreken.

Hoofdvestiging