010 - 798 89 02

Vloerspecialist nodig in Rotterdam?

Vloer leggen in Rotterdam

Tegenwoordig worden vloeren zo gemaakt dat de planken makkelijk in elkaar geschoven en in elkaar geklikt kunnen worden. Het is dus makkelijker om vloeren zelf te leggen. Toch vergt het nog wel enige handigheid om laminaat of een houten vloer strak te leggen. Vooral bij het leggen van een houten vloer is het erg belangrijk goed voorbereid te zijn. De vakman werkt nog altijd met veel passie en plezier met vloeren. Wij zijn gespecialiseerd in houten vloeren en helpen u graag bij het vloer leggen.

Nieuwe vloer laten leggen

Voordat een houten vloer wordt gelegd, moet er aan een aantal zaken gedacht worden. De ondervloer moet droog en vlak zijn. Voordat er op beton gelegd gaat worden moet gecontroleerd worden of het beton droog genoeg is. Vervolgens moet er besloten worden hoe de vloer gelegd wordt, zwevend of vast. In grotere ruimtes is het beter om houten vloeren vast te lijmen of te nagelen. Wanneer de vloer los gelegd wordt, dan kunt u de vloer makkelijk verhuizen. Het nadeel is wel dat de vloer meer werkt en kraakt wanneer hij zwevend wordt gelegd.

Ook niet onbelangrijk is de richting waarin de vloer gelegd moet worden. Vaak wordt er geadviseerd de vloer in de richting van de grootste lichtbron te leggen. Op die manier wordt het beste optische effect gerealiseerd. Toch moet er per ruimte bekeken worden wat het mooiste uitkomt. Heeft u een smalle ruimte? Dan kunt u de kamer ruimtelijker laten lijken door de planken in de breedte te leggen.

Vloer vervangen

Heeft u een houten vloer die meerdere malen gerenoveerd is? Ook al heeft een houten vloer een lange levensduur, op een gegeven moment is vervanging onvermijdelijk. U kunt een specialist op het gebied van houten vloeren inschakelen om de staat van uw vloer te beoordelen. Wellicht is uw vloer nog prima te renoveren en hoeft u niet een nieuwe vloer aan te schaffen.

In Rotterdam en omgeving helpen wij u graag. Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van een vloer leggen? Bel dan via 010 - 798 89 02 of stel uw vraag via ons contactformulier en u hoort zo snel mogelijk van ons.

Ons werkgebied

Vlaardingen, Rotterdam, Schiedam, Delft, Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Haarlem, Leiden en omstreken.

Waarom kiest u voor ons?

  • Expert in houten vloeren
  • Flexibele instelling
  • Man van zijn woord

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 010 - 798 89 02.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Houten vloeren leggen
  • Laminaat leggen
  • Vloeronderhoud
  • Vloerrenovatie
  • Vloeradvies

Werkgebied

Vlaardingen, Rotterdam, Schiedam, Delft, Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Haarlem, Leiden en omstreken.

Hoofdvestiging