010 - 798 89 02

Vloerspecialist nodig in Rotterdam?

Onderhoud van vloeren in Rotterdam

U heeft waarschijnlijk een aanzienlijk bedrag geïnvesteerd in een nieuwe vloer. Vanzelfsprekend wilt u dan ook dat uw nieuwe vloer zo lang mogelijk mee gaat en er netjes uit blijft zien. Om deze reden is vloer onderhoud belangrijk, hiermee verlengt u de levensduur van uw vloer met een aantal jaar. De vakman is in Rotterdam uw specialist voor het onderhouden van houten vloeren. Wij hebben jarenlange ervaring met het onderhoud van houten vloeren.

Werkwijze onderhoud houten vloer

U onderhoudt uw vloer natuurlijk regelmatig door te stofzuigen en eventueel te dweilen. Dit is redelijk standaard onderhoud. Om een houten vloer echt mooi te houden moet het hout eigenlijk ook één keer in de zoveel tijd worden behandeld met een onderhoudsolie, polish of ander onderhoudsmiddel.

Wilt u dat dit vloeronderhoud professioneel uitgevoerd wordt, dan kunt u dit door een vloerenspecialist laten doen. Door de vloer intensief te reinigen met een speciaal reinigingsmiddel kan vuil dat in de laklaag zit verwijderd worden. Vervolgens kan er met een polish weer een klein beschermlaagje op de vloer worden aangebracht. Hetzelfde geldt voor een geoliede vloer. Een onderhoudsolie zorgt ook voor een dun beschermlaagje. Zitten er krassen op uw gelakte vloer of is deze geel geworden? Of is uw geoliede vloer erg beschadigd? In sommige gevallen heeft het behandelen met een onderhoudsmiddel geen effect meer en is vloerrenovatie nodig. Ook voor het renoveren van uw vloer kunt u bij De vakman terecht.

Meerjarenplan voor uw parketonderhoud

Als u in Rotterdam of in de omgeving van Rotterdam De vakman inschakelt voor het uitvoeren van vloeronderhoud, kan dit uiteraard eenmalig. U kunt bij ons echter ook een meerjarenplan voor vloeronderhoud aanvragen. Wij houden dan uw vloer volgens een vast programma in conditie. Op deze wijze gaat de vloer langer mee en blijven de eigenschappen van de vloer behouden. Woont u in Rotterdam of in de omgeving van Rotterdam? Of is uw bedrijf in deze regio gevestigd? Neem gerust contact met ons op.

Ons werkgebied

Vlaardingen, Rotterdam, Schiedam, Delft, Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Haarlem, Leiden en omstreken.

Waarom kiest u voor ons?

  • Expert in houten vloeren
  • Flexibele instelling
  • Man van zijn woord

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 010 - 798 89 02.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Houten vloeren leggen
  • Laminaat leggen
  • Vloeronderhoud
  • Vloerrenovatie
  • Vloeradvies

Werkgebied

Vlaardingen, Rotterdam, Schiedam, Delft, Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Haarlem, Leiden en omstreken.

Hoofdvestiging