0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Vloerenspecialist Rotterdam
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een vloerenspecialist in Rotterdam?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Rotterdam

Onderhoud van vloeren in Rotterdam

U heeft waarschijnlijk een aanzienlijk bedrag geïnvesteerd in een nieuwe vloer. Vanzelfsprekend wilt u dan ook dat uw nieuwe vloer zo lang mogelijk mee gaat en er netjes uit blijft zien. Om deze reden is vloer onderhoud belangrijk, hiermee verlengt u de levensduur van uw vloer met een aantal jaar. de door ons aangedragen professional is in Rotterdam uw specialist voor het onderhouden van houten vloeren. Wij hebben jarenlange ervaring met het onderhoud van houten vloeren.

Werkwijze onderhoud houten vloer

U onderhoudt uw vloer natuurlijk regelmatig door te stofzuigen en eventueel te dweilen. Dit is redelijk standaard onderhoud. Om een houten vloer echt mooi te houden moet het hout eigenlijk ook één keer in de zoveel tijd worden behandeld met een onderhoudsolie, polish of ander onderhoudsmiddel.

Wilt u dat dit vloeronderhoud professioneel uitgevoerd wordt, dan kunt u dit door een vloerenspecialist laten doen. Door de vloer intensief te reinigen met een speciaal reinigingsmiddel kan vuil dat in de laklaag zit verwijderd worden. Vervolgens kan er met een polish weer een klein beschermlaagje op de vloer worden aangebracht. Hetzelfde geldt voor een geoliede vloer. Een onderhoudsolie zorgt ook voor een dun beschermlaagje. Zitten er krassen op uw gelakte vloer of is deze geel geworden? Of is uw geoliede vloer erg beschadigd? In sommige gevallen heeft het behandelen met een onderhoudsmiddel geen effect meer en is vloerrenovatie nodig. Ook voor het renoveren van uw vloer kunt u bij de door ons aangedragen professional terecht.

Meerjarenplan voor uw parketonderhoud

Als u in Rotterdam of in de omgeving van Rotterdam de door ons aangedragen professional inschakelt voor het uitvoeren van vloeronderhoud, kan dit uiteraard eenmalig. U kunt bij ons echter ook een meerjarenplan voor vloeronderhoud aanvragen. Wij houden dan uw vloer volgens een vast programma in conditie. Op deze wijze gaat de vloer langer mee en blijven de eigenschappen van de vloer behouden. Woont u in Rotterdam of in de omgeving van Rotterdam? Of is uw bedrijf in deze regio gevestigd? Neem gerust contact met ons op.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Rotterdam en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606