085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Rotterdam?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Rotterdam

Onderhoud van vloeren in Rotterdam

U heeft waarschijnlijk een aanzienlijk bedrag geïnvesteerd in een nieuwe vloer. Vanzelfsprekend wilt u dan ook dat uw nieuwe vloer zo lang mogelijk mee gaat en er netjes uit blijft zien. Om deze reden is vloer onderhoud belangrijk, hiermee verlengt u de levensduur van uw vloer met een aantal jaar. de door ons aangedragen professional is in Rotterdam uw specialist voor het onderhouden van houten vloeren. Wij hebben jarenlange ervaring met het onderhoud van houten vloeren.

Werkwijze onderhoud houten vloer

U onderhoudt uw vloer natuurlijk regelmatig door te stofzuigen en eventueel te dweilen. Dit is redelijk standaard onderhoud. Om een houten vloer echt mooi te houden moet het hout eigenlijk ook één keer in de zoveel tijd worden behandeld met een onderhoudsolie, polish of ander onderhoudsmiddel.

Wilt u dat dit vloeronderhoud professioneel uitgevoerd wordt, dan kunt u dit door een vloerenspecialist laten doen. Door de vloer intensief te reinigen met een speciaal reinigingsmiddel kan vuil dat in de laklaag zit verwijderd worden. Vervolgens kan er met een polish weer een klein beschermlaagje op de vloer worden aangebracht. Hetzelfde geldt voor een geoliede vloer. Een onderhoudsolie zorgt ook voor een dun beschermlaagje. Zitten er krassen op uw gelakte vloer of is deze geel geworden? Of is uw geoliede vloer erg beschadigd? In sommige gevallen heeft het behandelen met een onderhoudsmiddel geen effect meer en is vloerrenovatie nodig. Ook voor het renoveren van uw vloer kunt u bij de door ons aangedragen professional terecht.

Meerjarenplan voor uw parketonderhoud

Als u in Rotterdam of in de omgeving van Rotterdam de door ons aangedragen professional inschakelt voor het uitvoeren van vloeronderhoud, kan dit uiteraard eenmalig. U kunt bij ons echter ook een meerjarenplan voor vloeronderhoud aanvragen. Wij houden dan uw vloer volgens een vast programma in conditie. Op deze wijze gaat de vloer langer mee en blijven de eigenschappen van de vloer behouden. Woont u in Rotterdam of in de omgeving van Rotterdam? Of is uw bedrijf in deze regio gevestigd? Neem gerust contact met ons op.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606