085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een vloeren in Rotterdam?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Rotterdam

Houten vloeren in Rotterdam

Hout is een natuurproduct dat zich onderscheidt van andere materialen door de natuurlijke warme uitstraling. Houten vloeren zijn nog steeds erg populair. Een houten vloer wordt niet alleen aangeschaft vanwege de warme uitstraling, maar ook vanwege de kwaliteit dat het hout uitstraalt. Overigens kan hout ook dusdanig bewerkt worden zodat het in een strak en zakelijk interieur past. Een houten vloer geeft ruimtes een echte meerwaarde.

Eikenhouten vloeren

Hout is natuurlijk beschikbaar in allerlei soorten en maten, alle met specifieke kenmerken. De meest gekozen houten vloer is de eikenhouten vloer. Eikenbomen komen in veel gebieden in de wereld voor, maar eikenhouten vloeren worden vooral gemaakt van Europees eiken en Amerikaans eiken. Er zijn twee soorten Amerikaans eiken, wit Amerikaans eiken en rood Amerikaans eiken. Europees eiken lijkt qua kleur erg op wit Amerikaans eiken.

Houten vloer renoveren

Nadat de vloer is gekozen wordt deze geplaatst. Dit kan in afgewerkte vorm of onbehandeld. Ter plaatse kan de houten vloer worden beschermd met lak, olie of hardwaxolie. Ziet uw houten vloer er niet meer uit zoals u uw vloer graag heeft? Laat ons uw vloer dan renoveren! Het renoveren van een houten vloer bestaat uit schuren, polijsten en vervolgens afwerken met lak, olie of hardwaxolie. U kunt ook voorkomen dat er veel renovatie nodig is door uw vloer professioneel te onderhouden. de door ons aangedragen professional voert ook vloer onderhoud voor u uit. Wij gebruiken hiervoor de volgende middelen:

  • Vloerzeep (olie afwerking)
  • Neutrale reiniger (lak afwerking)
  • Conditioner (hardswaxolie)
  • Onderhoudsolie (olie afwerking)
  • Polish (lak afwerking)
  • Hardwaxolie onderhoud (hardwaxolie)

Wilt u meer weten over houten vloeren renoveren? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606