0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Vloerenspecialist Rotterdam
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een vloerenspecialist in Rotterdam?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Rotterdam

Houten vloeren in Rotterdam

Hout is een natuurproduct dat zich onderscheidt van andere materialen door de natuurlijke warme uitstraling. Houten vloeren zijn nog steeds erg populair. Een houten vloer wordt niet alleen aangeschaft vanwege de warme uitstraling, maar ook vanwege de kwaliteit dat het hout uitstraalt. Overigens kan hout ook dusdanig bewerkt worden zodat het in een strak en zakelijk interieur past. Een houten vloer geeft ruimtes een echte meerwaarde.

Eikenhouten vloeren

Hout is natuurlijk beschikbaar in allerlei soorten en maten, alle met specifieke kenmerken. De meest gekozen houten vloer is de eikenhouten vloer. Eikenbomen komen in veel gebieden in de wereld voor, maar eikenhouten vloeren worden vooral gemaakt van Europees eiken en Amerikaans eiken. Er zijn twee soorten Amerikaans eiken, wit Amerikaans eiken en rood Amerikaans eiken. Europees eiken lijkt qua kleur erg op wit Amerikaans eiken.

Houten vloer renoveren

Nadat de vloer is gekozen wordt deze geplaatst. Dit kan in afgewerkte vorm of onbehandeld. Ter plaatse kan de houten vloer worden beschermd met lak, olie of hardwaxolie. Ziet uw houten vloer er niet meer uit zoals u uw vloer graag heeft? Laat ons uw vloer dan renoveren! Het renoveren van een houten vloer bestaat uit schuren, polijsten en vervolgens afwerken met lak, olie of hardwaxolie. U kunt ook voorkomen dat er veel renovatie nodig is door uw vloer professioneel te onderhouden. de door ons aangedragen professional voert ook vloer onderhoud voor u uit. Wij gebruiken hiervoor de volgende middelen:

  • Vloerzeep (olie afwerking)
  • Neutrale reiniger (lak afwerking)
  • Conditioner (hardswaxolie)
  • Onderhoudsolie (olie afwerking)
  • Polish (lak afwerking)
  • Hardwaxolie onderhoud (hardwaxolie)

Wilt u meer weten over houten vloeren renoveren? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Rotterdam en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606